Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Congratulations

Congratulations

15/05/2020 | Flixfilm

Se Congratulations på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Juan Cardarelli(co-director), Eric M. Levy(co-director)
Skuespillere: Brian Dietzen, Abby Miller, Debra Jo Rupp, Kevin Rankin
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: På sin bryllupsdag oplever en arrogant og grådig revisor de samme ulykker gang på gang, når han genoplever den samme dag om og om igen.


Se Congratulations på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Congratulations havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Congratulations ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Congratulations:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Congratulations er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Congratulations stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar