Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Congratulations

Congratulations

15/05/2020 | Flixfilm

Congratulations på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Juan Cardarelli, Eric M. Levy
Skuespillere: Brian Dietzen, Abby Miller, Debra Jo Rupp
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: På sin bryllupsdag oplever en arrogant og grådig revisor de samme ulykker gang på gang, når han genoplever den samme dag om og om igen.

Congratulations havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Congratulations på YouTube.Se Congratulations på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Congratulations ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Congratulations stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Congratulations, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Congratulations er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar