Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Congreso Anyway

Congreso Anyway

16/05/2022 | Flixfilm

Congreso Anyway på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I disse enestående optagelser fra en konference afholdt i Barcelona i 1993 diskuterer deltagerne, som f.eks. Frank Gehry, banebrydende idéer inden for arkitektur.Se Congreso Anyway på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Congreso Anyway havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Congreso Anyway på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Congreso Anyway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Congreso Anyway stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Congreso Anyway, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Congreso Anyway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar