Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Connected

Connected

01/03/2021 | Flixfilm

Connected på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Benny Chan
Skuespillere: Louis Koo, Barbie Hsu, Nick Cheung
Spilletid: 110 min
Land: China, Hong Kong
Sprog: Cantonese, Mandarin, English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Den argentinske DJ Hernán Cattáneo, kendt for sin nytænkning inden for house-musik, inviterer et symfoniorkester til at akkompagnere ham på Teatro Colón i Buenos Aires.

Connected havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Connected på YouTube.Se Connected på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Connected ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Connected stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Connected, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Connected er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar