Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Connecting Rooms

Connecting Rooms

13/03/2022 | Flixfilm

Connecting Rooms på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Drama
Instruktion: Franklin Gollings
Skuespillere: Bette Davis, Michael Redgrave, Alexis Kanner
Spilletid: 103 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I et slidt pensionat fuldt af farverige personligheder bliver en cellist, en komponist og en arbejdsløs skolelærer en del af hinandens hverdag – på godt og ondt.

Connecting Rooms havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Connecting Rooms på YouTube.Se Connecting Rooms på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Connecting Rooms ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Connecting Rooms stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Connecting Rooms, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Connecting Rooms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar