Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conspiracy Theory

Conspiracy Theory

01/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Conspiracy Theory på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktør: Richard Donner
Skuespillere: Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart, Cylk Cozart
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: En taxa-chauffør fra New York udarbejder konspirationsteorier i sin fritid, og pludselig er hans liv i fare, da korrupte regeringsmedlemmer forsøger at gøre ham tavs.


Se Conspiracy Theory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Conspiracy Theory havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Conspiracy Theory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Conspiracy Theory herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Conspiracy Theory er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conspiracy Theory stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar