Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conspiracy Theory

Conspiracy Theory

01/03/2017 | Flixfilm

Se Conspiracy Theory på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktør: Richard Donner
Skuespillere: Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart, Cylk Cozart
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En taxa-chauffør fra New York udarbejder konspirationsteorier i sin fritid, og pludselig er hans liv i fare, da korrupte regeringsmedlemmer forsøger at gøre ham tavs.


Se Conspiracy Theory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkConspiracy Theory havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Conspiracy Theory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Conspiracy Theory herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Conspiracy Theory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conspiracy Theory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar