Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Consumed

09/11/2018 | Flixfilm

Se Consumed på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Short, Fantasy, Horror
Instruktør: Will Mayo
Skuespillere: Julia Kennelly, Pietro Martini
Spilletid: 7 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Med sikker, men omsorgsfuld, hånd hjælper Jill Pollack magtesløse familier med at fjerne rodet i deres hjem og deres liv.


Se Consumed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkConsumed (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Consumed (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Consumed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Consumed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Consumed (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar