Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Consumed

02/09/2016 | Flixfilm

Se Consumed på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Daryl Wein
Skuespillere: Zoe Lister-Jones, Victor Garber, Beth Grant, Taylor Kinney
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da hendes søn lider af en mystisk sygdom, fører en bekymret mors undersøgelser hende ind i en verden af genetisk modificerede fødevarer.


Se Consumed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkConsumed havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Consumed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Consumed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Consumed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Consumed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar