Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Contact

22/04/2015 | Flixfilm

Se Contact på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Jena Malone, David Morse, Jodie Foster, Geoffrey Blake
Spilletid: 150 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, German, Russian
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da dr. Ellie Arroway hører et signal fra det ydre rum, indledes jagten på at tolke menneskehedens første kontakt med ikke-jordisk intelligens.


Se Contact på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkContact havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Contact ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Contact herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Contact er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Contact stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar