Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Contagion

Contagion

27/08/2018 | Flixfilm

Se Contagion på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: Gwyneth Paltrow, Tien You Chui, Josie Ho, Daria Strokous
Spilletid: 106 min
Land: United Arab Emirates, USA, Hong Kong
Sprog: English, Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Steven Soderbergh har instrueret denne katastrofethriller, som handler om et hold læger, der kæmper for at stoppe en dødelig virus, før den tilintetgør menneskeheden.

Contagion havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Contagion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Contagion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Contagion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Contagion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Contagion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar