Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Continuum

Continuum

01/08/2016 | Flixfilm

Continuum på Netflix

Produktionsår: 2012–2015
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen
Spilletid: 31S min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Kiera Cameron er politibetjent i 2077 og bliver hvirvlet med, da en samling dømte terrorister undgår deres domme ved at rejse tilbage til 2012.

Continuum havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Continuum på YouTube.Se Continuum på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Continuum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Continuum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Continuum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Continuum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar