Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Contraband

Contraband

01/12/2020 | Flixfilm

Se Contraband på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Baltasar Kormákur
Skuespillere: Robert Wahlberg, Caleb Landry Jones, Jason Mitchell, Paul LeBlanc
Spilletid: 109 min
Land: USA, UK, France
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da hans svoger kommer på kant med en narkobaron, må familiefaren Chris Farraday vende tilbage til sin tidligere gerning som smugler for at tilbagebetale gælden.

Contraband havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Contraband på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Contraband ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Contraband stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Contraband, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Contraband er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar