Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Contraband

Contraband

01/12/2020 | Flixfilm

Contraband på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Baltasar Kormákur
Skuespillere: Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi, Kate Beckinsale
Spilletid: 109 min
Land: United States, United Kingdom, France
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da hans svoger kommer på kant med en narkobaron, må familiefaren Chris Farraday vende tilbage til sin tidligere gerning som smugler for at tilbagebetale gælden.

Contraband havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Contraband på YouTube.Se Contraband på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Contraband ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Contraband stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Contraband, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Contraband er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar