Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Control Z

Control Z

22/05/2020 | Flixfilm

Se Control Z på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ana Valeria Becerril, Michael Ronda, Yankel Stevan, Zión Moreno
Spilletid: 37 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.


Se Control Z på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Control Z (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Control Z (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Control Z:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Control Z er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Control Z (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar