Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Convergence: Courage in a Crisis

Convergence: Courage in a Crisis

12/10/2021 | Flixfilm

Se Convergence: Courage in a Crisis på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Orlando von Einsiedel
Skuespillere: N/A
Spilletid: 113 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Mens COVID-19 forværrer alverdens problemer, hjælper ubesungne helte i alle samfundslag med at vende udviklingen mod en lysere fremtid.

Convergence: Courage in a Crisis havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Convergence: Courage in a Crisis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Convergence: Courage in a Crisis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Convergence: Courage in a Crisis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Convergence: Courage in a Crisis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Convergence: Courage in a Crisis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar