Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Convergence: Courage in a Crisis

Convergence: Courage in a Crisis

12/10/2021 | Flixfilm

Convergence: Courage in a Crisis på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Orlando von Einsiedel, Hassan Akkad, Lieven Corthouts
Skuespillere: Tedros Adhanom Ghebreyesus, Hassan Akkad, Renata Alves
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Mens COVID-19 forværrer alverdens problemer, hjælper ubesungne helte i alle samfundslag med at vende udviklingen mod en lysere fremtid.

Convergence: Courage in a Crisis havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Convergence: Courage in a Crisis på YouTube.Se Convergence: Courage in a Crisis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Convergence: Courage in a Crisis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Convergence: Courage in a Crisis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Convergence: Courage in a Crisis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Convergence: Courage in a Crisis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar