Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conversaciones con Álvaro Siza

Conversaciones con Álvaro Siza

16/05/2022 | Flixfilm

Conversaciones con Álvaro Siza på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den anerkendte arkitekt Álvaro Siza reflekterer over sine barndomsinteresser og inspirationer, sit arbejde og sin kreative proces.Se Conversaciones con Álvaro Siza på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Conversaciones con Álvaro Siza havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Conversaciones con Álvaro Siza på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Conversaciones con Álvaro Siza ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conversaciones con Álvaro Siza stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Conversaciones con Álvaro Siza, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Conversaciones con Álvaro Siza er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar