Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conversaciones con Eduardo Souto de Moura

Conversaciones con Eduardo Souto de Moura

22/05/2022 | Flixfilm

Conversaciones con Eduardo Souto de Moura på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den kendte og Pritzker Prize-belønnede arkitekt Eduardo Souto de Moura reflekterer over sin unikke portfolio og deler sit perspektiv på arkitektur.Se Conversaciones con Eduardo Souto de Moura på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Conversaciones con Eduardo Souto de Moura havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Conversaciones con Eduardo Souto de Moura på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Conversaciones con Eduardo Souto de Moura ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conversaciones con Eduardo Souto de Moura stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Conversaciones con Eduardo Souto de Moura, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Conversaciones con Eduardo Souto de Moura er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar