Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conversaciones con Norman Foster

Conversaciones con Norman Foster

22/05/2022 | Flixfilm

Conversaciones con Norman Foster på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Arkitekt Norman Foster mindes, hvad der har haft indflydelse på ham, tidligere værker, som f.eks. Londons Millennium Bridge, og hans rumhabitatprojekter for NASA og ESA.Se Conversaciones con Norman Foster på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Conversaciones con Norman Foster havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Conversaciones con Norman Foster på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Conversaciones con Norman Foster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conversaciones con Norman Foster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Conversaciones con Norman Foster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Conversaciones con Norman Foster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar