Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conversaciones con Peter Eisenman

Conversaciones con Peter Eisenman

22/05/2022 | Flixfilm

Conversaciones con Peter Eisenman på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Arkitekten bag Holocaust-mindesmærket i Berlin diskuterer de æstetiske og teoretiske forhold, der former hans arbejde.

Conversaciones con Peter Eisenman havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Conversaciones con Peter Eisenman på YouTube.Se Conversaciones con Peter Eisenman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Conversaciones con Peter Eisenman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conversaciones con Peter Eisenman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Conversaciones con Peter Eisenman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Conversaciones con Peter Eisenman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar