Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

24/01/2019 | Flixfilm

Se Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, Crime, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Stephen Michaud, Bob Keppel, Kathleen McChesney, Ward Lucas
Spilletid: 236 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Aktuelle interviews, arkivbilleder og lydoptagelser foretaget på dødsgangen giver et skarpt portræt af den berygtede seriemorder Ted Bundy.

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar