Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Convict

13/06/2019 | Flixfilm

Se Convict på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: David Field and George Basha, George Basha
Skuespillere: George Basha, Richard Green, Brian Ellison, David Field
Spilletid: 110 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Han er dømt til døden for voldtægt og forsøger at navigere i sine sidste dages prøvelser blandt venner og fjender i fængslet.


Se Convict på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkConvict havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Convict ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Convict herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Convict er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Convict stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar