Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conviction

Conviction

20/12/2014 | Flixfilm

Conviction på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Tony Goldwyn
Skuespillere: Hilary Swank, Sam Rockwell, Melissa Leo
Spilletid: 107 min
Land: Switzerland, United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En tidligere håbløs studerende begynder at læse jura for at repræsentere sin bror i retten i en mordsag, hvor hun tror, han er uskyldigt dømt.

Conviction havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Conviction på YouTube.Se Conviction på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Conviction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conviction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Conviction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Conviction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar