Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conviction

Conviction

20/12/2014 | Flixfilm

Se Conviction på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Tony Goldwyn
Skuespillere: Hilary Swank, Sam Rockwell, Thomas D. Mahard, Owen Campbell
Spilletid: 107 min
Land: Switzerland, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En tidligere håbløs studerende begynder at læse jura for at repræsentere sin bror i retten i en mordsag, hvor hun tror, han er uskyldigt dømt.


Se Conviction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkConviction havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Conviction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Conviction herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Conviction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conviction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar