Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Convoy

01/01/2022 | Flixfilm

Se Convoy på Netflix

Produktionsår: 1940
Genre: Drama, War
Instruktion: Pen Tennyson
Skuespillere: Clive Brook, John Clements, Edward Chapman
Spilletid: 78 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: To rivaler ombord på et britisk krigsskib må tilsidesætte deres uoverensstemmelser, da deres konvoj begynder en farlig leg med en tysk ubåd.

Convoy havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Convoy på YouTube.Se Convoy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Convoy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Convoy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Convoy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Convoy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar