Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cook Off

01/06/2020 | Flixfilm

Se Cook Off på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Tomas Brickhill
Skuespillere: Tendaiishe Chitima, Tomas Brickhill, Chirikure Chirikure, Tehn Diamond
Spilletid: 101 min
Land: Zimbabwe
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En enlig mor, der elsker at lave mad, drømmer om et bedre liv og får chancen for at slå igennem, da hendes søn deltager i en populær madlavningskonkurrence på tv.


Se Cook Off på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cook Off havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cook Off ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cook Off:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cook Off er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cook Off stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar