Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cook Up A Storm

Cook Up A Storm

27/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Cook Up A Storm på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Wai Man Yip
Skuespillere: Nicholas Tse, You Ge, Anthony Chau-Sang Wong, Yong-hwa Jung
Spilletid: 97 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Rivaliseringen mellem en simpel gadekok og en kok af den franske skole tager en overraskende drejning, da de begge deltager i en global kulinarisk konkurrence.


Se Cook Up A Storm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cook Up A Storm havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cook Up A Storm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cook Up A Storm herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cook Up A Storm er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cook Up A Storm stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar