Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cook Up A Storm

Cook Up A Storm

27/09/2019 | Flixfilm

Se Cook Up A Storm på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Rivaliseringen mellem en simpel gadekok og en kok af den franske skole tager en overraskende drejning, da de begge deltager i en global kulinarisk konkurrence.

Cook Up A Storm havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cook Up A Storm på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cook Up A Storm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cook Up A Storm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cook Up A Storm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cook Up A Storm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar