Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cooked with Cannabis

Cooked with Cannabis

20/04/2020 | Flixfilm

Se Cooked with Cannabis på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kelis, Leather Storrs
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Kokke konkurrerer om at gøre værter og særlige gæster høje på finere cannabismadlavning med kunstfærdig brug af den grønne urt, THC-infusioner og CBD-saucer.Se Cooked with Cannabis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cooked with Cannabis (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cooked with Cannabis (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cooked with Cannabis:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cooked with Cannabis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cooked with Cannabis (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar