Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cooking on High

Cooking on High

22/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Cooking on High på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Game-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ngaio S. Bealum, Josh Leyva
Spilletid: 14 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: I den første madlavningskonkurrence med cannabis nogensinde skaber to kokke marihuanaretter til et panel af kendisdommere.


Se Cooking on High på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cooking on High (Høj madkunst) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cooking on High (Høj madkunst) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cooking on High herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cooking on High (Høj madkunst) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cooking on High (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar