Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cooking With Paris

Cooking With Paris

04/08/2021 | Flixfilm

Cooking With Paris på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Paris Hilton, Kim Kardashian, Demi Lovato
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Med en alle-kan-lave-mad-attitude tilfører Paris Hilton sit eget flair til alle retter. Unikt og underholdende madprogram med den populære kendis.

Cooking With Paris (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cooking With Paris på YouTube.Se Cooking With Paris på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cooking With Paris (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cooking With Paris (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cooking With Paris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cooking With Paris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar