Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cool Hand Luke

Cool Hand Luke

01/12/2017 | Flixfilm

Se Cool Hand Luke på Netflix

Indspilningsår: 1967
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Stuart Rosenberg
Skuespillere: Paul Newman, George Kennedy, J.D. Cannon, Lou Antonio
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Luke Jackson kan lide at gøre tingene på sin egen måde, hvilket giver ham svære problemer, da han ender i en fængselslejr – og kommer på tværs af inspektøren.


Se Cool Hand Luke på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCool Hand Luke havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cool Hand Luke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cool Hand Luke herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cool Hand Luke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cool Hand Luke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar