Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cop Watchers

Cop Watchers

01/08/2018 | Flixfilm

Se Cop Watchers på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dyk ned i historierne fra de borgere, der forsøger at afværge politiets brutalitet ved at observere og videofilme anholdelser foretaget af politiet i New York.


Se Cop Watchers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCop Watchers havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cop Watchers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cop Watchers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cop Watchers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cop Watchers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar