Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Copenhagen Cowboy’ får premieredato og trailer

‘Copenhagen Cowboy’ får premieredato og trailer

23/11/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop frigivet første trailer til Nicolas Winding Refns kommende Netflix-serie ‘Copenhagen Cowboy’.

Traileren til den danske spændingsfremkaldende, neon-drenched noir serie kan ses nederst i artiklen.

Netflix kan samtidig afsløre, at de seks afsnit i serien kan ses på streamingtjenesten fra den 5. januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Copenhagen Cowboy’ er Nicolas Winding Refns første danske serie efter mere end 15 år i udlandet og handler om heltinden vi alle har ventet på; Miu, der er her for at vise, hvordan man styrer Københavns underverden.

Efter et helt liv i slaveri og på randen af en ny begyndelse krydser Miu det faretruende landskab i Københavns kriminelle underverden.

I sin søgen efter retfærdighed og udøvelse af hævn møder hun sin nemesis, Rakel, idet de begiver sig ud på en odyssé gennem det naturlige og overnaturlige. Fortiden transformerer og definerer i sidste ende deres fremtid, da de to kvinder opdager, at de ikke er alene – de er mange.

LÆS OGSÅ   Netflix skærer to afsnit af 'The Witcher: Blood Origin' og frigiver ny trailer

Hovedrollerne i ‘Copenhagen Cowboy’ besiddes af Angela Bundalovic, Lola Corfixen og Zlatko Buric. Yderligere medvirkende inkluderer blandt andre Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

Se ‘Copenhagen Cowboy’ på Netflix Danmark fra den 5. januar 2023.Skriv kommentar