Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Copenhagen Cowboy’ – Se første teaser til Nicolas Winding Refns Netflix-serie

‘Copenhagen Cowboy’ – Se første teaser til Nicolas Winding Refns Netflix-serie

04/09/2022 | Flixfilm

For få måneder siden kunne streamingtjenesten Netflix annoncere, at en af Danmarks mest anerkendte filmskabere Nicolas Winding Refn, var vendt tilbage til Danmark for at producere en dansk spændingsfremkaldende, neon-drenched noir serie efter mere end 15 år i udlandet.

‘Copenhagen Cowboy’ er sat til at få verdenspremiere på filmfestivalen i Venedig i næste uge, og i den forbindelse har Netflix netop udsendt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Serien, der er på seks episoder får premiere på Netflix senere på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Copenhagen Cowboy’ følger en mystisk, ung, kvindelig helt, Miu. Efter et helt liv i slaveri og på randen af en ny begyndelse krydser hun det faretruende landskab i Københavns kriminelle underverden.

I sin søgen efter retfærdighed og udøvelse af hævn møder hun sin nemesis, Rakel, idet de begiver sig ud på en odyssé gennem det naturlige og overnaturlige. Fortiden transformerer og definerer i sidste ende deres fremtid, da de to kvinder opdager, at de ikke er alene – de er mange.

LÆS OGSÅ   Nye mobilspil på Netflix i januar

Man er ikke i tvivl om at der er tale om en serie af Nicolas Winding Refn når man ser den nye trailer. Der er nemlig nogle klare referencer til instruktørens tidligere projekter – i særdeleshed ‘Only God Forgives’ fra 2013 med Ryan Gosling. ‘Copenhagen Cowboy’ er badet i samme neon lys og mørke stemning.

Serien er optaget i Danmark, heriblandt i Ørestaden ved storcenteret Fields, samt Roskilde. Det var i øvrigt sidstnævnte by som afslørede projektet, da en gris blev dræbt for rullende kamera, hvilket udløste kritik fra Veganerpartiet.

Hovedrollerne i ‘Copenhagen Cowboy’ besiddes af Angela Bundalovic, Lola Corfixen og Zlatko Buric. Yderligere medvirkende inkluderer blandt andre Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.Skriv kommentar