Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coplan Saves His Skin

Coplan Saves His Skin

07/05/2023 | Flixfilm

Coplan Saves His Skin på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En undercoveragent står over for drabsmænd, en mærkelig billedhugger og en mystisk dobbeltgænger, da en mordefterforskning afslører en plan om at udslette menneskeheden.Se Coplan Saves His Skin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Coplan Saves His Skin havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Coplan Saves His Skin på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Coplan Saves His Skin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coplan Saves His Skin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Coplan Saves His Skin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Coplan Saves His Skin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar