Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cops and Robbers

Cops and Robbers

28/12/2020 | Flixfilm

Cops and Robbers på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Short, Drama
Instruktion: Arnon Manor, Timothy Ware-Hill
Skuespillere: Timothy Ware-Hill
Spilletid: 6 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Animation og aktivisme går op i en højere enhed i dette mundtlige multimediesvar på politivold og racemæssige uretfærdigheder.

Cops and Robbers havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cops and Robbers på YouTube.Se Cops and Robbers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cops and Robbers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cops and Robbers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cops and Robbers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cops and Robbers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar