Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Copycat Killer

Copycat Killer

31/03/2023 | Flixfilm

Copycat Killer på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Short, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Petra Morgan
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da en række grusomme mord kaster en by ud i kaos, må en ihærdig anklager forberede sig på at lege katten efter musen med en farlig manipulator.Se Copycat Killer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Copycat Killer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Copycat Killer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Copycat Killer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Copycat Killer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Copycat Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Copycat Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar