Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Copycat

13/02/2018 | Flixfilm

Se Copycat på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Jon Amiel
Skuespillere: Sigourney Weaver, Holly Hunter, Dermot Mulroney, William McNamara
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Jagten på en psykopat fra San Francisco skaber et uventet makkerskab mellem to kvinder – en betjent og en kriminalpsykolog, der har overlevet et drabsforsøg.


Se Copycat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Copycat havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Copycat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Copycat:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Copycat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Copycat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Copycat

  1. Jan skipper - kl. 09:42, 14-02-2018:

    Den har vi set før , i sender al for meget gammel bæ ,som Vi har set før genbrug genbrug og GAB GAB ,

    Skriv kommentar