Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Coraline

27/09/2018 | Flixfilm

Se Coraline på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Animation, Drama, Family, Fantasy, Thriller
Instruktør: Henry Selick
Skuespillere: Dakota Fanning, Teri Hatcher, Jennifer Saunders, Dawn French
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Den nysgerrige, unge Coraline låser en dør op i sin families hjem og transporteres til et univers, der mærkeligt nok ligner hendes eget – bare bedre.


Se Coraline på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCoraline havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Coraline ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Coraline herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Coraline er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coraline stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Coraline

 1. Emilie - kl. 12:55, 11-04-2020:

  Hej Flixfilm❤️
  Jeg er meget stor tilhænger af Netflix ligesom så mange andre..
  Men jeg har et problem.. i har engang haft den film der hedder “Coraline” men jeg tror den er blevet slettet. Jeg håber i ser min besked og får den tilbage igen
  Hilsen Emilie☺️

  Skriv kommentar