Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Córki Dancingu

Córki Dancingu

07/05/2021 | Flixfilm

Córki Dancingu på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et par menneskeædende havfruesøstre lokkes på land af en lækker fyr og bliver et populært indslag på en natklub, hvor de forfølger kærlighedens og kødets lyster.Se Córki Dancingu på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Córki Dancingu havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Córki Dancingu på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Córki Dancingu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Córki Dancingu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Córki Dancingu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Córki Dancingu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar