Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Cornelis

Cornelis

26/01/2020 | Flixfilm

Cornelis på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: Amir Chamdin
Skuespillere: Hans-Erik Dyvik Husby, Malin Crépin, Helena Af Sandeberg
Spilletid: 101 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Dutch
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Exceptionelt begavet, men meget problemfyldt. Musikeren Cornelis Vreeswijk lever et intenst liv på scenen og i kulissen, som det ses i denne biografiske film.Se Cornelis på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cornelis havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cornelis på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cornelis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cornelis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cornelis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cornelis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar