Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Corona har ikke bremset Netflix

Corona har ikke bremset Netflix

23/09/2020 | Flixfilm

Corona har ikke bremset NetflixTil trods for at den globale corona-pandemi har sat en stopper for stort set alle film- og serieproduktioner, så forventer streamingtjenesten Netflix stadig at have premiere på flere originale titler i 2021 end i år.

Det fortæller Reed Hastings, Netflix CEO, til den amerikanske medie Variety.

Meget af det indhold som i disse måneder får premiere på Netflix blev optaget sidste år og dermed inden at covid-19 tvang store dele af verdens befolkning til at stoppe op og indlogere sig i selvisolation.

Det har naturligvis forsinket en masse film- og serieoptagelser, som første nu så småt er begyndte at starte op igen.

Selvom at corona-pausen har givet streamingtjenesten hovedbrud, så vil der stadig være premiere flere originale film og serier til næste år end der har været i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er stadig flere originaler end i år. Det stiger ikke så meget, som først planlagt, men det stiger når man ser fra år til år,” udtaler Reed Hastings.

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 13 – 2024)

I 2019 udgav Netflix mere end 371 nye originale titler. Det tal er steget væsentligt i år, mens det baseret på Hastings udtalelser vil stige yderligere i 2021.

Alene i august 2020 havde Netflix premiere på i alt 63 originale film, serier og sæsoner, viser en opgørelse fra Flixfilm.

Der er dermed ingen grund til at frygte, at der de kommende år og måneder vil være mindre underholdning på Netflix at streame.
1 kommentar til Corona har ikke bremset Netflix

  1. leif - kl. 10:18, 24-09-2020:

    Hvad hjælper det at sende en masse nye serier og film fra indien og andre obskure steder, var det ikke mere smart at gøre nogle af demange serier i har startet færdige.?
    I har også en klumme hvor man kan ønske film og serier, men får aldrig svar på om de er blevet modtaget.
    Hvorfor svarer i aldrig når i opfordrer folk til at skrive.?

    Mvh.

Skriv kommentar