Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Corona tager livet af to Netflix-serier

Corona tager livet af to Netflix-serier

24/08/2020 | Flixfilm

Corona tager livet af to Netflix serierDet er ingen hemmelighed, at coronakrisen har sat en kæp i hjulet på mange film og serie-produktioner, heriblandt Netflix-serierne ‘Stranger Things‘ og ‘Grace & Frankie‘, som begge er blevet forsinket med flere måneder.

De fleste produktioner er blot blevet forsinket, men nu er to serier netop blevet lukket af Netflix, som en direkte konsekvens af corona.

Både ‘The Society’ og ‘I Am Not Okay With This’ var blevet fornyet med nye sæsoner, men er begge blevet lagt ned grundet uforudsete hændelser.

Det bekræfter streamingtjenensten overfor det amerikanske medie Deadline.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den primære årsag til at serierne er blevet lagt i graven til trods for at forberedelserne om nye afsnit allerede var i fuldgang, er problemer med at fastholde skuespillere og finde nye optagedage uden at budgetterne skulle eksplodere.

“Vi har taget den vanskelige beslutning ikke at arbejde videre med nye sæsoner af ‘The Society’ og ‘I Am Not Okay With This’,” skriver Netflix i en meddelelse. “Vi er ærgerlige over, at skulle tage den beslutning på grund af omstændigheder skabt af COVID-19, men taknemmelig for skabere, forfattere, casts og besætninger, der alle har arbejdet utrætteligt for at lave disse shows til vores medlemmer over hele verden.”

LÆS OGSÅ   DC-serie rykker fra HBO Max til Netflix

‘The Society’ og ‘I Am Not Okay With This’ blev begge lanceret til fremragende anmeldelser og blev bakket op af en stor fansskare.

Læs vores anmeldelse af ‘I Am Not Okay With This’, hvor anmelder Lars Møller kaldte serien “underholdende, sød og vittig.”

‘The Society’ handler om en gruppe teenagere, der på på mystisk vis forsvinder fra deres rige by og derfor må skabe deres eget samfund i West Ham for at overleve. Serien blev allerede fornyet med en ny sæson i sommeren 2019, men det har COVID-19 som nævnt desværre sat en stopper for.

Se ‘The Society‘ og ‘I Am Not Okay With This‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar