Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coronavirus, Explained

Coronavirus, Explained

26/06/2020 | Flixfilm

Coronavirus, Explained på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Laura Linney, J.K. Simmons, Idris Elba
Spilletid: 69 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I 2020 blev verden en anden. Denne aktualitetsserie ser nærmere på coronapandemien, bestræbelserne på at tackle den og dens sundhedsmæssige følger.Se Coronavirus, Explained på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Coronavirus, Explained (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Coronavirus, Explained på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Coronavirus, Explained (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coronavirus, Explained (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Coronavirus, Explained, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Coronavirus, Explained er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar