Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Coronavirus skaber problemer for Netflix-film

Coronavirus skaber problemer for Netflix-film

03/03/2020 | Flixfilm

rednotice CoronavirusOptagelserne til den nye actionfilmen ‘Red Notice’ med Dwayne Johnson (‘Jumanji: The Next Level’), Gal Gadot (‘Wonder Woman’) og Ryan Reynolds (‘Deadpool’) skulle være begyndt i Italien, men er nu blevet udskudt pga. udbruddet af coronavirus.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Det meste af filmen er optaget i Atlanta, Georgia, eftersom ‘Red Notice’ er et verdensomspændende action-eventyr, der handler om jagten på verdens mest eftersøgte kunsttyv, skulle et par scener med Dwayne Johnson optages i Italien.

Coronavirussen har dog sat produktionen på pause og har fået Netflix til at overveje om optagelserne i stedet kan fortsætte i et andet land.

‘Red Notice’ instrueres af Rawson Marshall Thurber (‘Skyscraper’, ‘Central Intelligence’) og har eftersigende et budget på mere end $180 millioner dollars.

LÆS OGSÅ:   Se første trailer til 'Beverly Hills Cop 4'

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden tidligere nævnte medvirker Ritu Arya fra ‘The Umbrella Academy’ og Chris Diamantopoulos fra ‘Silicon Valley’ også i ‘Red Notice’.

Netflix-filmen er dog ikke den eneste som er blevet forsinket af corona-pandemien, skriver Deadline. Også den nye ‘Mission: Impossible 7’ med Tom Cruise er blevet sat i bero.

Det forventes, at ‘Red Notice’ får premiere på Netflix i 2021.
Skriv kommentar