Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Coronavirus udsætter upassende sci-fi-serie; ‘Biohackers’

Coronavirus udsætter upassende sci-fi-serie; ‘Biohackers’

23/07/2020 | Flixfilm

Coronavirus får Netflix til at udsætte upassende serie BiohackersI april 2020 skulle thriller-serien ‘Biohackers’ have haft eksklusiv premiere på Netflix, men den forsvandt pludselig uden nærmere begrundelse fra lanceringskalenderen.

Nu forklarer streamingtjenesten, at den hæsblæsende serie blev udsat p.g.a. den igangværende corona pandemi.

Selvom ‘Biohackers’ ikke direkte omhandler en pandemi, valgte Netflix i samarbejde med skaberne at udsætte serien, som i begyndelsen af første afsnit viser en scene, som kan opfattes upassende i den nuværende situation.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Biohackers’ er dog ikke blevet lagt i skuffen for i takt med at Covid-19 er kommet under kontrol kan streamingtjenesten imidlertid annoncere, at den nye premieredato hedder 20. august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien, der er på seks episoder, handler om en gruppe studerende, der i al hemmelighed eksperimentere med biohacking teknologier, som kan ændre menneskeheden, men har etiske konsekvenser.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

I centrum står de to kvinder, Mia, som spilles af den schweizisk Luna Wedler (‘Das schönste Mädchen der Welt’, ‘Dem Horizont so nah’), der er en medicinstuderende med en hemmelighedsfuld plan og forsøger at komme tæt på en læge, hun mistænker for at have haft en finger med i spillet i hendes tidligere familietragedie.

Hendes rival er biokemikeren og den kendte lektor, Prof. Tanja Lorenz, der spilles af Jessica Schwarz (‘Das perfekte Geheimnis’, ‘Narziss und Goldmund’).

Find en trailer til ‘Biohackers’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien er skabt af Christian Ditter (‘How to be Single’, ‘Love Rosie’, ‘Girlboss’)

Se ‘Biohackers’ på Netflix Danmark fra den 20. august.
Skriv kommentar