Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Corpse Bride

Corpse Bride

01/04/2020 | Flixfilm

Corpse Bride på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Animation, Drama, Family
Instruktion: Tim Burton, Mike Johnson
Skuespillere: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Emily Watson
Spilletid: 77 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Netop som Victor skal giftes, trækkes han ned i underverdenen af en død brud, der vil have ham helt for sig selv i denne Tim Burton-fortælling.Se Corpse Bride på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Corpse Bride havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Corpse Bride på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Corpse Bride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Corpse Bride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Corpse Bride, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Corpse Bride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar