Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Corpse Bride

Corpse Bride

01/04/2020 | Flixfilm

Se Corpse Bride på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Animation, Drama, Family, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Tim Burton, Mike Johnson
Skuespillere: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Emily Watson, Tracey Ullman
Spilletid: 77 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Netop som Victor skal giftes, trækkes han ned i underverdenen af en død brud, der vil have ham helt for sig selv i denne Tim Burton-fortælling.Se Corpse Bride på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Corpse Bride havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Corpse Bride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Corpse Bride:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Corpse Bride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Corpse Bride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar