Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Corsica: Mountains in the Sea

Corsica: Mountains in the Sea

09/11/2022 | Flixfilm

Corsica: Mountains in the Sea på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Øen Korsika byder på flotte bjergudsigtspunkter og et enestående dyreliv. Se nærmere på busklandskabet, og mød mufloner, hybridgrise og meget mere.

Corsica: Mountains in the Sea havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Corsica: Mountains in the Sea på YouTube.Se Corsica: Mountains in the Sea på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Corsica: Mountains in the Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Corsica: Mountains in the Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Corsica: Mountains in the Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Corsica: Mountains in the Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar