Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Slasher

The Slasher

05/03/2023 | Flixfilm

The Slasher på Netflix

Produktionsår: 1953
Genre: Crime, Drama, Film-Noir
Instruktion: Lewis Gilbert
Skuespillere: James Kenney, Joan Collins, Betty Ann Davies
Spilletid: 75 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Roy Walshs voldshandlinger eskalerer i efterkrigstidens London, og den lyssky pensionatejer Nellie Alistair udnytter ugifte mødre i disse to klassiske britiske krimidramaer.Se The Slasher på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Slasher havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Slasher på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Slasher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Slasher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Slasher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Slasher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar