Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cosmic Sin

Cosmic Sin

01/08/2022 | Flixfilm

Cosmic Sin på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktion: Edward Drake
Skuespillere: Frank Grillo, Bruce Willis, Brandon Thomas Lee
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.5

Handling: Året er 2524, og en vanæret pensioneret general bliver kaldt tilbage i kamp for at undgå en intergalaktisk krig mod en en flåde af rumvæsener.

Cosmic Sin havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cosmic Sin på YouTube.Se Cosmic Sin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cosmic Sin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cosmic Sin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cosmic Sin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cosmic Sin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Cosmic Sin

  1. Rikke Olssen - kl. 19:44, 08-08-2022:

    Én af de dårligste film jeg har set! 😀

Skriv kommentar