Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cosmopolis

Cosmopolis

01/09/2014 | Flixfilm

Cosmopolis på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktion: David Cronenberg
Skuespillere: Robert Pattinson, Juliette Binoche, Sarah Gadon
Spilletid: 109 min
Land: Canada, France, Portugal, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Da en gulddreng på Wall Street overværer sit imperiums fald, øges hans paranoia ved hvert spor, der peger på et nærtstående snigmord.Se Cosmopolis på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cosmopolis havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cosmopolis på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cosmopolis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cosmopolis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cosmopolis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cosmopolis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar