Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cosmos: A Spacetime Odyssey

Cosmos: A Spacetime Odyssey

22/07/2016 | Flixfilm

Se Cosmos: A Spacetime Odyssey på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Neil deGrasse Tyson
Spilletid: 557 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.3

Beskrivelse: Astrofysikeren Neil deGrasse Tyson præsenterer nye åbenbaringer om tid og rum i denne nye udgave af den oprindelige dokumentarserie "Kosmos".


Se Cosmos: A Spacetime Odyssey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCosmos: A Spacetime Odyssey havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cosmos: A Spacetime Odyssey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cosmos: A Spacetime Odyssey herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cosmos: A Spacetime Odyssey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cosmos: A Spacetime Odyssey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar