Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cosmos: A Spacetime Odyssey

Cosmos: A Spacetime Odyssey

22/07/2016 | Ingen kommentarer

Se Cosmos: A Spacetime Odyssey på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Neil deGrasse Tyson
Spilletid: 41 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.9

Resumé: Astrofysikeren Neil deGrasse Tyson præsenterer nye åbenbaringer om tid og rum i denne nye udgave af den oprindelige dokumentarserie "Kosmos".


Se Cosmos: A Spacetime Odyssey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cosmos: A Spacetime Odyssey havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cosmos: A Spacetime Odyssey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cosmos: A Spacetime Odyssey herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cosmos: A Spacetime Odyssey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cosmos: A Spacetime Odyssey stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar