Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cosmos Laundromat: First Cycle

Cosmos Laundromat: First Cycle

25/09/2020 | Flixfilm

Se Cosmos Laundromat: First Cycle på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et deprimeret får på en øde ø får nyt håb af en sær forretningsmand, der tilbyder ham en gave for livet.Se Cosmos Laundromat: First Cycle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cosmos Laundromat: First Cycle havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cosmos Laundromat: First Cycle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cosmos Laundromat: First Cycle:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cosmos Laundromat: First Cycle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cosmos Laundromat: First Cycle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar