Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Countdown: Inspiration4 Mission to Space

Countdown: Inspiration4 Mission to Space

06/09/2021 | Flixfilm

Se Countdown: Inspiration4 Mission to Space på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sian Proctor, Hayley Arceneaux, Jared Isaacman
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Fra forberedelse over opsendelse til landing: Denne omfattende dokuserie rejser med Inspiration4's mandskab på den første rummission med en udelukkende civil besætning.

Countdown: Inspiration4 Mission to Space (Nedtælling: Inspiration4 – en rummission) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Countdown: Inspiration4 Mission to Space på YouTube.Se Countdown: Inspiration4 Mission to Space på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Countdown: Inspiration4 Mission to Space (Nedtælling: Inspiration4 – en rummission) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Countdown: Inspiration4 Mission to Space (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Countdown: Inspiration4 Mission to Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Countdown: Inspiration4 Mission to Space (Nedtælling: Inspiration4 – en rummission) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar